Bisættelse og begravelse

Hjælp til bisættelse eller begravelse ved dødsfald

Hos Galten Begravelsesforretning er vi behjælpelige med alle anliggender i forbindelse med dødsfald og til at arrangere bisættelse og begravelse for din kære i Silkeborg, Galten, Hammel og omegn. Det er nemlig hårdt at miste én, man har kær. I den svære tid er der mange praktiske og juridiske spørgsmål, der skal tages stilling til. Her kan vi være behjælpelige.

Vi hjælper jer med at få overblikket over forløbet ved begravelse

Samtalen med os kan foregå hos både os eller i pårørendes hjem. Med udgangspunkt i afdødes ønsker til mindehøjtideligheden, skaber vi rammerne om en smuk begravelse eller bisættelse. Vi hjælper familier i Silkeborg, Skanderborg, Hammel og Galten samt omkringliggende byer.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne, hvis du vil tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med istandsættelse af begravelse og bisættelse. Du kan fange os på: (+45) 8694 3049  eller sende en mail til: info@bedemand-ballegaard.dk. Vi står klar døgnet rundt.

Kiste og urne

Vi hjælper ved valg af kiste og urne. I kan få et indblik i vores udvalg her. Har vi ikke, hvad I umiddelbart leder efter, kan vi oftest finde den rigtige kiste eller urne gennem vores samarbejdspartnere.

Se kister og urner her

Blomster, salmer og dødsannonce ved bisættelse

På samme måde hjælper vi med kontakt til blomsterhandleren, eventuelle trykte salmer til højtideligheden og annonceindrykning af dødsannonce. Vi kan tage hånd om det hele, så du blot skal koncentrere dig om afskeden.

Offentlige myndigheder

Ved dødsfaldet opstår en række spørgsmål om for eksempel dødsanmeldelse, folkeregistrering, skifteretten og begravelsesmyndigheden. Her står vi naturligvis også til rådighed .

Økonomi i forbindelse med begravelse og bisættelse

Den eventuelle kontakt til faglige organisationer og foreninger, pensionsmyndigheder og sygesikring hjælper vi også med. Vi giver jer et overblik over begravelsesudgifterne og bistår med økonomisk vejledning i den svære tid.

Se priseksempler