Præsentation

Din lokale bedemand

Mit navn er Gitte Ballegaard Reher og jeg er 3. generation i Galten Begravelsesforretning.

Jeg blev eksamineret bedemand i 2009.

Galten Begravelsesforretning blev etableret i 1852 af min farfar’s læremester, som var tømrer og havde begravelsesforretning ved siden af hans tømrerforretning.

Min farfar Frode Ballegaard overtog i 1934 Galten Begravelsesforretning og tømrerforretning, som dengang blev drevet fra Porskjærvej 2 i Galten.

Forretningen ligger i dag på Østergårdsvej 21 i Galten.

Efter min farfar’s død i 1975 overtog min far, Søren Erik Ballegaard, Galten Begravelsesforretning, hvor jeg blev medejer i 2006 og siden overtog de tre forretninger i 2013.

I 1984 åbnede vi Alderslyst Begravelsesforretning, som i dag ligger på Borgergade 79 C,  i Silkeborg. Vi udvidede igen i 1993, hvor vi overtog Hammel Begravelsesforretning efter Vagn Heegaard. Forretningen ligger i dag på Østergade 27 i Hammel.

Jeg, Gitte Ballegaard Reher, startede som bedemand da jeg var knap 16 år.

Jeg synes det er et meningsfyldt arbejde, hvor jeg kommer i kontakt med mange mennesker i en svær tid. Jeg gør meget ud af at familien føler sig tryg i min forretning og at familien har haft en god oplevelse i forbindelse med bisættelsen/begravelsen. Samt at de føler der er taget en god afsked med deres kære.

En bisættelse/begravelse er en hyldest til det liv der er levet.

Vores kisteleverandør planter et træ for hver kiste, der bliver solgt og det synes jeg er en rigtig god tanke. Yderligere er samtlige produkter dansk produceret og er af høj kvalitet.

Danske Bedemænd

Via vores medlemskab af Danske Bedemænd er De sikret en reel og faglig assistance ved dødsfald. Vi er eksaminerede og organiserede gennem Danske Bedemænd. Desuden er vi tilsluttet en garantiordning og underlagt etiske regler. Vi er din bedemand i Silkeborg, Galten, Skanderborg, Hammel & Alderslyst.